Wij van deur-toppers zijn een expert in Eiken voordeuren en historische deuren opmaat. Wij vervaardigen voordeuren opmaat en plaatsen de deuren ook eventueel inclusief kozijnen opmaat en inclusief glas. De deuren zijn niet alleen in hoogte en breedte maar ook in uw gewenste dikte te bestellen. 

Kozijn hout komt ook uit eigen hand dus die zijn ook  in de dikte en of zwaarte die u wenst te maken. Het Eiken die wij gebruiken komt uit Nederland en grensstreek en de bij producten uit de EU.

Voor de Eiken deuren gebruiken we een sandwich constructie in die er voor zorgt dat de deuren stabiel blijven. nagenoeg geen krimp of uitzetten en kromtrekken kennen. De deuren zijn robuust, geisoleerd en machtig.

Eiken buitendeuren

Onze eiken buitendeuren worden bij ons opmaat voor uw vervaardigd naar uw wensen. De deuren zijn in een massieve en in een geïsoleerde uitvoering leverbaar.

Historische deuren

We maken ook voor u Historische deuren nieuw of oud ontwerp.
Ook de historische deuren kunnen in een geïsoleerde uitvoering gemaakt worden.

Renovatie

Wij renoveren ook uw buitendeur. Niet direct een voordelige keus maar wat authenticiteit het hoogst. hierbij kunnen we de deur niet alleen versterken maar ook eventueel isoleren.

Kozijnen

Desgewenst kunnen we ook het kozijn voor u verzorgen incl glas.
De onderdorpel is van een kunststof composiet materiaal. het kozijn word in de gewenste kleur grondverf afgeleverd of geplaatst.

Binnendeuren

Wij leveren en plaatsen ook binnendeuren voor u compleet in kleur gespoten.