Wij van deur-toppers zijn een expert in Eiken voordeuren en historische deuren opmaat. Wij vervaardigen de deuren in eigen beheer en plaatsen de deuren ook des gewenst inclusief kozijnen opmaat en inclusief glas. De deuren zijn in onmogelijke hoogtes en breedte te verkrijgen maar ook in uw gewenste dikte te bestellen. 

Het Eiken dat wij gebruiken komt uit Nederland en grensstreken en bij de  productie en materiaal gebruik trachten we een ze hoog mogelijke milieu en voor de mens vriendelijke keuze te maken.  

Voor de Eiken deuren gebruiken we een sandwich constructie die er voor zorgt dat de deuren stabiel blijven. nagenoeg geen krimp of uitzetten en kromtrekken kennen. De deuren zijn robuust, geïsoleerd en machtig.

Eiken deuren

Historische deur

     Renovatie 

       Kozijnen

Sloten

De deuren zijn standaard voorzien van 3 punt sluiting met ***keurmerk. ***Cilinder met kerntrekbeveiliging. En uiteraard ook beveiligde scharnieren.

Opbouw van de deur 

We hebben een nieuwe opbouw van de deuren. foto's en details volgen nog.  De deuren hebben een ge├»soleerde kern van xps foam afgedekt met aluminium gevulde multiplexplaten, sterke en stabiele basis. De deur word daarna met 8mm dik eiken opgedikt. 
Met deze dikte van eiken kunt u de deur met een gerust hart opschuren, kaal schuren en of met eiken repareren mocht er iets gebeuren.  Unieke sterke, stabiele deur. 

Diverse eiken deuren gemaakt en geplaatst ( note, we zijn geen fotograven)

 

Contact

Deur-Toppers
Edisonweg 1 V, 1821 BN, Alkmaar
[email protected],  tel 06 22 418 666


 Eiken Buitendeuren, Eiken voordeuren opmaat gemakt, voordeur afhangen, Eiken voordeuren, Eiken garagedeuren,  buitendeur afhangen,  paneeldeuren,
3-puntsluiting,  hang en sluitwerk, binnen deuren,  oude paneeldeuren,